Härlig dag hos Mia!

I Torsdags så var vi hos Mia på middag, vi var dit bjudna kl 15,30 men kom redan vid 14 för det var ju helt underbart väder så vi passade på att ta Viggo med oss ut i skogen på en promenad, (mia och andreas fick ju bli inne och laga den underbart goda maten)  Mia bor så fantastiskt underbart, bara att hoppa över staketet så är man i skogen, gissa om man är avis på det då!!!  Hundarna for som tokar i snön.
image310
Johan på väg ut mot skogen

image311
Tessie, Ronja & Milla, här har Viggo kommit på att hans Matte saknas så jag fick koppla honom för att få honom med ut i skogen

image312
Snälla Husse jag vill så gärna hämta bollen!!!!Sparka då!

image313
Trött Tessie...Viggo vill gärna ha sin boll ett tag, fick han det? Nej då inte förrens vi åkte hem.

image314
Viggo välkomnar flickorna

image315
Ronja känner sig hemma hos Mia ( har bott där när vi har varit på semester det är världens bästa pensionat) så hon hämtade ett ben och gick och la sig i Viggos säng

image316
Mysiga Tilda kom oxå och mös på soffan :) livet leker!

image317
Mia myser med Albin..... Gissa vad Mia är sugen på! Kan det vara en liten valp kanske?

image318
Tonie och mysiga Albin....kolla in gosiga magen!


Tack Mia för en super trevlig dag och kväll, det får vi göra om snart!

HURRA HURRA i dag är det MILLAS födelsedag....

I dag fyller vår lilla loppa hela 1 år tiden den springer iväg......
Grattis till mina brossor från mig!

image307


image304
Liten cocker ryms i handen

image305
Milla sitter längst bak

image308
Älskar att tugga ben......


image306
Precis apporterat i dammen

GLAD PÅSK

Glad Påsk önskar vi på SIbbarps Zoo
alla våra vänner

image302

Om ni inte får tag i mig i dag.......

så är jag ute på en tur med mina vänner................Mia N vi flyger förbi dig vid 15,30 och hämtar upp dig, hoppas du har vinter borsten på kvasten!!! image299

Vilken helg

Fredagen var det en massa körning hit och dit och fram och tillbaka känns det som hämta Johan på jobb  för att min bil e på lackering, hämta Sara med kompisar på dansen hämta Andreas efter skolan och köra en massa.
Kvällen tillbringades framför tvn och Lets Dance nu börjar det bli irriterande för nu tycker jag att Danny skulle fått  vara kvar för han är bättre än Karl Petter, efter detta var det sängen som kallade klockan ställdes på 7,30 en lördag morgon INTE kul.  8,30 kom syrran och Nicklas och hämtade Johan och mig och sen bar det iväg  till Maribo i Danmark för 60års fest hos Svend det började kl 13, det var SUPER KUL, jättegod mat och dryck massor av dans och jätte ont i fötterna men kul det hade vi.

Vi ankom Marieholm ca halv 1 och kröp i säng för att vakna 9 på söndagen till ett strålande väder uppstutsar vi och iväg till Pärup och plantering av buskar, (hjälp till hundträningen) hundarna sprang på hundpluggets plan hela dagen och hade det såååååå härligt, vi fikade ute i det blå super härligt, tänk om det kunde hålla sig så här fint nu men hörde nyss på radion att nu kommer ett bakslag till med snö.............vi får väl se vad det blir av det.
Denna helgen har som synes inte innefattat någon hundträning över huvud taget och det har varit skönt, jag har inte varit på topp på ett tag och har fått dra i bromsen för att inte tippa över kanten, tyvärr kom det lite folk och hundar imellan och det var inte meningen.
Nu ska jag njuta av Påsken (hoppas jag, lite extra ledigt) och ta det lugnt en del och även träna en del hund i lagom skala blir jag irriterad så ska vi bara träna passivitet, Mia säg till mig!

Fick även en liten kik på underverken i Pärup när vi var där de är bara så underbara jag vill oxå...................men det vill inte Johan, så okej jag väntar tills Milla ska ha (om hon ska ha)då vill jag ha för om Johan har 2 så kan ju jag också det.....rätt ska vara rätt eller?!

image295
Födelsedags grisen provar sin nya jaktryggsäck

image296
Luftning....................

image297
Passa dig för vem du fotar Johan..........Sören och jag poserar

image298
Hundar han vi också med att träffa Sören och Janas Turbo Labbar (det vill säga slimmade jaktlabbar)

Madame Terror är på besök............

Jag tror att Tessie och Milla skulle beskriva sin "kusin" så om de kunde, för inte får de vara ifred hon biter hela tiden i deras öron och ben, Ronja sa ifrån meddetsamma så henne går Lovis inte ens nära.

Lovis kom igår och ska stanna tills fredag för hennes lill husse (Albin) är på sjukhuset och opererar bort sina mandlar och är man en 6 månaders Golden så kan man inte vara ensam hemma hela dagarna utan då får man åka på kollo i Sibbarp.
Just nu är det lugnt hus alla hundarna sover 2 i sovrummet,  Lovis i hallen och Milla är som vanligt med Johan på jobb, jag har passat på att städa riktigt ordentligt idag (är hemma för Andreas mår inte bra) såg ju allt damm när solen den lös in och när jag nu ändå var hemma idag så kunde jag ju lika bra ta tag i det, nu sitter jag vid datan och väntar på att golvet ska torka, taktisk svabbning börja i köket och sluta i datarummet.

image286
Full rulle i sovrummet

image287
Tessie är underst den stackarn

image288
Väldigt trött Lovis

image289
Pigg igen...............................


här följer fortsättning..............

Min matte är galen! Vi har varit i köket och tränat med kråka, hur tokig får man lov att bli, det har gått relativt bra inomhus men just nu är inte min matte och jag på samma våglängd så vi har lagt ner träningen ett par dagar för att återfå husfriden, men vi hann träna lite kråka innan vi blev lite ovänner och här kommer bildbevisen

image276
Urk vad den luktar illa..........

image277
nu kanske jag tar den eller?!

image278
okej då men bara lite i vingen......................och jag är inte glad

image279
denna är mycket godare...............

image280
nu sitter jag fint.EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!

Idag har hela efter middagen spenderats i trädgården medans matte har suttit i dörren och pluggat  har Ronja och jag farit runder i trädgården och haft det super kul.


image281

image282
Ronja spanar.................

image283
nu är det ute lek väder!

image284
en till som fått vårkänslor!


image285
mysigt att ligga och sola.............


RSS 2.0