DM är avslutat och jag är super NÖJD.......

........När domarna står och säger vi trodde ingen skulle klara det idag så är jag jätte glad vi kom på  3:E PLATS vilken hund jag har ..........mer info om spåret som var långt 1000 meter och svårt kommer senare nu ska vi vila och bara mysa både hund och jag är helt slut.

image396
Jätte Nöjd med dagens prestation.


Ett stort GRATTIS till Maria med Meia till 1.a platsen och som får representera skåne/ blekinge sektionen på SM i augusti vi håller alla våra tummar.


Omelett.....

........ gjorde vi till middag härrom kvällen på bara 1 ägg det var inte vilket ägg som hest utan ett JÄTTE ägg det blev  omelett till 4 personer på bara 1 ägg

image394
Vanligt höns ägg och ett normal stort Gås ägg.

image395
Dubbla gulor och små var de inte, var tvungen att lägga ner en tesked så man kan se hur STORA de är.

Nu en rolig nyhet!

Jag har blivit godkänd av huvudstyrelsen i Ssrk och kan börja min elevtjänstgöring till Viltspår domare, detta ser jag fram emot  ska bli jättekul.....
och till våren börjar vi  med Viltspårkurser  min man och jag, vilken tid vi har framför oss ska bli såååå roligt.

Ha ha ha ha ha

tror ni verkligen att vi åker till Karlskrona i juli för att göra om helgen????Nä kan inte tro de, vi har en del att jobba med först min hund och jag.

I am Back on the Blogg!!!!!! Utställning och WT....

...har vi varit på i helgen och det blev liknande resultat båda dagarna! Nu blir det att ligga i till Wt i Karlskrona i Juli.


Nu blir det ingen längre uppdatering för nu kallar soffan e trött efter en sådan här katastrof helg.


Lisa och stranden

I dag har vi varit en tur till Vejbystrand, och innan så fick vi veta att om vi kom till Vejby så var det bara tvunget att komma och hälsa på Lisa så sagt och gjort det gjorde vi....gissa om hon blev snopen!
image385

Efter besöket hos Lisa så for vi till stranden och gick en runda med hundarna, Andreas och våra tokiga hundar de badade..........bilder på det kommer senare......... vi hade en jätte härlig dag i solen.

image386
Tessie far så det ryker i sanden.

image387
Vi hittade en frisbe på stranden och den kunde man ha jätte roligt med.

image388
Fullfart i vattnet!!!!

         

RSS 2.0