Nu har vi jul här i vårt hus..........

eller det har vi ju haft sedan i måndags kväll då jag fick fart på galoscherna och stor städade hela nedanvåningen när jag kom hem från jobb vid 1 tiden och satte upp ljusstakarna, så mysigt det har varit sedan dess man mår såååå mycket bättre när det är lite mys ljus i fönsterna.
 I dag har jag varit hemma med Andreas som fick en allergisk reaktion igår när han åt en apelsin hos mina föräldrar det tog ca 1/2 minut från de att han ätit apelsinen tills han var alldeles rödprickig på armarna och det kliade bara att slänga sig i bilen och köra hem med Johan och hundarna stackars mamma som kom hem från affären blev nästan nersprungen i hallen och fattade ingenting hon hörde bara apelsin innan vi försvann, sen bar det av till Lund när vi kom dit var han prickig upp i huvudet och det kliade massor.
Väl där fick han dricka 2 muggar Tavegyl sen fick vi vänta och vänta och vänta vi var hemma sent satte oss att äta och sen sova, Johan hade gjort i ordning till Andreas i vårt sovrum i fall det skulle hända något på natten så fanns vi i närheten, vi vaknade inte förrens kl 11 idag skönt att sova ut riktigt.

I dag skulle vi till apoteket och hämta Clarityn till Anderas det skulle räcka med de i ca 3 dagar om det hade lagt sig till i dag och det hade det gjort men just som vi står på Apoteket så börjar Andreas att klia i gen och får nästan frispel av all klådan ingen av oss tänkte väl i dag när han tog på sig samma tjocka tröja som han haft i går med förmodligen apelsin stänk kvar och det räckte för att han skulle få tillbaka klådan och prickarna igen, som tur e så är det en vårdcentral sidan om Apoteket i Svalöv så det var bara in där och få hjälp det gick fort för de var rädda att det skulle sätta sig i halsen på honom nu, vi fick utskrivet Tavegyl till 2ggr om dagen så nu ligger Andreas däckad på soffan och tittar på vår fina gran (har en i plast för Sara tål inte riktig)som vi klätt i eftermiddag när Johan kom hem från jobbet och nästan alla Julklapparna ligger fint inslagna där under och bara väntar på Julafton vad det är härligt med julstämning.


Fick möblera om lite för att få plats med granen i år.




Nu har vi precis ätit en super god landgång och ska bara mysa och ta det lugnt titta på Idol och köra tjejerna till Jägers sen sova i tid för i morgon är det jakt på Trollenäs slott igen det ska bli så kul först jakt på gris och hjort på förmiddagen sen jaga änder på kvällen med Milla så underbart det kan vara.


Kommentarer
Postat av: Marie med Mascot

Stackaren... men vilken tur ni visste vad det var som gav utslagen meddetsamma! Hoppas kuren tar :-) Heh, nu vågar jag ju också ta in granen... redan julpyntat annars här med. Men några klappar under granen vågar jag inte lägga - de blir inte långlivade då... Ha det kul imorgon!

Postat av: Helene & Wallander

Stackars Andreas och tänk så lite som behövs för att det skulle blossa upp igen. Hoppas att han är på benen igen nu.



Sååå julmysigt ni (du) redan har fixat till det. Granen dröjer ett bra tag innan den intar sin plats hos oss, men fönstren är putsade och adventsljustakarna på plats och det börjar bli lite julmysigt.



Ha en bra 1:a advent!

2008-11-29 @ 16:28:15
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0