Min alldeles egna Gert!

Har jag i dag fått av min dotter i för tidig Morsdags present.
Jag brukar ju alltid säga att jag har Gert med mig i fickan när jag gör något så jag inte glömmer bort att andas och som stöd när det är tävlingar mm så i dag fick jag en Gert att stoppa i fickan vid nästa tillfälle.... visst e den söt?!


Som det kan gå!

I går höll Johan på att fylla en släp med skit som skulle till tippen i en väldans fart innan vi sen skulle ha avslutning på den sista spårkursen.....jag håller på att lasta ut i bilen när  han kommer med det långa benet före det korta och frågar om jag varit ute i trädgården bland våra fåglar och tittat och det hade jag inte så det var bara att knata med och kameran den skulle jag ta med sa han.....   hitta felet i voljären!!??!!Gissa om vi fick en chock när Signe vår katt har lyckats ta sig in i buren och ligger i kaninens hus och sussar så gott Figge fasan patrullerar utanför och de andra djuren ser ut att ta det med ro att hon har kommit in den som fattas är vår lille waktel hane som vi inte kan hitta och då tror vi ju att Signe har kalasat på honom vi plockar ut katten innan vi åker ut i skogen och när vi kommer hem så är det matdags för alla fåglar och kaniner och döm om vår förvåning när vår lille wachtel kille kommer lunkande i voljären han hade nog bara varit smart och gömt sig när det helt plötsligt kommit en katt in i buren vad har vi då lärt oss???? jo ALLA djur kan leva i harmoni som min kära make sa!

Det räckte inte riktigt ända fram.........

fasiken vad irriterande att få en 2.a på ett ordinarie spår i Norge men skam den som ger sig och det gör inte jag innan året är slut så ska vi ha varit tillbaka i Norge och gjort ett nytt försök.

Tack Maria E-J för en kanon helg och ett super stort GRATTIS till ditt kanon spår 1.a med HP när det väl gällde!!!!!
Berättar mer om vår helg senare, här kommer lite foto.


Stugan vi skulle bott i utan el vatten mm


Stugan vi fick i stället.


Fredag kväll i stugan
En trött Meia efter en full späckade lördag.


Lördagen innehöll bla  trimmning av hundarna.


Vi vill inte titta på ert håll det är nått intressantare i vattnet.


Maria och Meia 1.a med HP och Provbäst!!! GRATTIS!!!

Så fort det går när man har kul!

Denna lediga helgen har bara susat i väg i 200 känns det som torsdagen jobbade jag som vanligt och sen var det hem och laga mat och städa det sista innan våra gäster skulle komma vid 17,30 det var våra kompisar Mia och Göran som vi brukar fira stor helger med vi åt och drack och sen var vi vid bålet och tittade när det brann ner på ett par minuter sen var vi hemma hos oss igen och fortsatte äta och dricka och bara kopplade av super mysigt!
Vid 21 tiden ringde Sara som var på fest hos Victor att Victor hade brännt sig i ansiktet och på ena handen ganska så rejält när han skulle tända deras brasa så nu var festen slut och Victor blev omhändertagen av sin pappa som kommit hem. Tur i oturen så klarade sig ögonen och det mesta i ansiktet blev sår skorpor så det läker fint av sig själv nu.
vi kom i säng ca 2,30 och Johan som hade jouren hade otur att bli uppringd kl 7,30 på fredag morgon när vi äntligen hade en sovmorgon så ska den förstöras av ngn på Ringsjö energi..............
Fredagen den gick i en rasande fart vi var på gästis i Marieholm och åt middag med farfar och farmor sen åkte vi till skogen med Anders och jagade gris utan framgång hade dock flertalet grisar i när heten men på för långt skjut håll.

Lördagen var jag och gick ett viltspår hade anmält mig för Ssrk och detta gick så suveränt bra jag har nog aldrig varit så nöjd efter ett spår som jag var i dag för det var klockrena vinklar och inte en enda ringning någonstanns vi fick en 1.a med HP och det kändes så bra hoppas att det håller i sig tills Dm nu för min lilla hund kan ju vända på en femöring och inte tycka att det är kul att spåra.
Efter spåret satte jag Gpsen på Månstorps sportfiskeklubb dit Johan Andreas och Anders redan begett sig för att ha en heldags fiske.
Vilket väder vi hade helt underbart jag satt i min brassestol med Tessie sidan om mig och bara njöt av lugn och ro....men ni känner väl mig vid detta laget att så länge satt jag inte stilla för vi var ju helt själv på hela anläggningen och det ligger mitt i skogen och jag hade min dummi väska i bilen och det var jag ju tvungen att utnyttja tessie och jag vi gjorde långa markeringar in i skogen och ett sök också en del vattenmarkeringar (i den dammen där de inte fiskades) som hon har blivit riktigt bra på att lämna av snyggt ifrån det känns som ett jätte framsteg.


Anders kopplar av


Visst nappar det!

Johan fiskar vid kanten!


Avkopplad Andreas

Ett bevis på att jag kan koppla av!


Grill tajm!


Andreas stol fällde ihop sig!

Efter en heldag i solen så var det hem och in i duschen och sen hem till syrran för en grillkväll med lite spel mm det var en jätte trevlig kväll och vi styrde kosan hemåt vid 22,30 tiden Tack för en trevlig kväll!

Söndag morgon ringer klockan 8,15 jippi vad lycklig man blir då....nej inte alls.... nu var det dags att se på Andreas när han skulle spela match denna gången var det hemma match och vi kunde vara med och titta på första halv leken innan vi fick köra och lägga spår tll våra kursare.
Marieholm IS vann med 8-5 så det var en bra match denna gången.

RSS 2.0