Göteborg med Universeum och Lisebergs Julmarknad

Dag 1
I fredags packade vi in oss i bilen och hämtade Saras kompis Kim kl 9 sen var det raka spåret till första stoppet Kungsbacka och Freeport outlet shopping, hade hört av så många att där skulle finnas jätte mycket och det gjorde det oxå, vi köpte en del Björn Borg underkläder, Nike skor  till Sara, jackor och  tränings byxor till Johan och mig, en del annat tingel tangel som Johan kallar det fanns det också sådant som är kul att ha och som man inte kan låta bli att köpa.
Efter ett par timmar där så körde vi vidare till hotellet (hade bokat hotell kärralund) väl framme så checkade vi in sen tog vi spårvagnen in till Liseberg för att gå på Universeum, det var HÄFTIGT vill jag lova hade ingen aning om vad det skulle finnas innan för de dörrarna och givetvis så låg kamran kvar på hotellet har fotat med mobilen, nu ska jag bara komma på hur jag föröver de in i datan så jag kan lägga in de här, första våningen vi kom till var vattnets väg genom sverige där såg man hela alltet, växter vatten fiskar och allt som hör det till, andra våningen var regnskogen JÄTTE HÄFTIGT det första vi såg när vi kom in i den fuktiga värmen var en liten kolibri som satt och tittade på oss sen var där en massa fjärilar som var super stora massor av växter apor mm mm
Nästa våning var expriment av alla de slag som man fick testa, sen var där en ljud avdelning där man kunde spela in en massa olika saker och sen spela upp utanför,.
Jag har säkert glömt en del för det var så stort, efter ca 3 timmar där så ringde min syster och sa att nu hade de anlänt till hotellet med mamma och pappa så det var bara att hämta jackorna och ta spårvagnen till hotellet och hämta dem och sen strosa på avenyn resten av kvällen det tråkiga denna första kväll var att det regnade hela tiden, efter ett par timmar på stan så åkte vi tillbaka och tittade på slutet på idol finalen och drack varm choklad (de vuxna drack inte bara choklad) på hotellet.

Dag 2
Vi hade bestämt träff i matsalen kl 9 för frukost och givetvis var vi 5 sist, Sara och Kim kom i pyjamas och vi andra hade tagit på ett par jogging byxor och hade inte duschat, för att äta för det gör vi ju hemma och brukar även göra så när vi är på hotell de andra hade varit uppe tidigare för de var ny duschade och klädda och såg jätte pigga ut, vilken tur vi hade för nu kunde ju vi använda deras duschar så det gick fortare att bli klara, man måste vara smart!
Kl 11 checkade vi ut och tog spårvagnen in till avenyn för att shoppa en timme innan Liseberg öppnade och gissa om vi hade tur med vädret kallt och klart HELA dagen inte en droppe regn på hela dagen, här kommer lite bilder från dagen.

image147
I väntan på spårvagn 5

image148
Mamma och syrran har jätte kul(undrar om de inte åkt spårvagn någon gång)

image150
Tomteparaden kom på Avenyn på moped HÄFTIGT!
image151
Lisebergs kaninen mötte oss när vi kom in..................

image152
Andreas och Kim i berg och dal banan Andreas har röd mönstrad mössa på sig sitter i 4.e vagnen bakifrån

image153
Alla 3 i lila bilen längst ner i bild!

image154
Pappa och Niklas

image155
Joe Laberos julgran!!!

image156
Tomte grottan

image157
Ännu fler tomtar

image158
Kim och Sara med sina vinster !!!! somliga har tur jag fick nöja mig med en lagom stor paket med Bilar bättre än ingenting.....

image159
Jul stämning... behövs inte fler ord!

image160
Bara en fin bild, mysigt med alla lampor

image162
Skridsko föreställning


Efter en heldag på Liseberg så tog vi spårvagnen till hotellet och hämtade bilen och körde hemåt, på vägen så stannade vi till hos Mia i Arkelstorp och hämtade Ronja för hon hade varit där och haft det mysigt med Mia och Viggo JÄTTE TACK  Mia för att du ställer upp och passar Ronja till oss även JÄTTE TACK  till Marie och Tonie för att ni passa  Tosingarna till oss igen.









Kommentarer
Postat av: Mia

Roligt att se så många foto. Jag passar Ronja när ni vill. Nu är det lite tomt där hemma faktiskt. Men det är skönt att få sova själv i sin säng igen.... jisses vad hon ska ligga nära en!!

2007-12-11 @ 10:38:34
Postat av: Mia

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA INGELA!!!!!!

2007-12-19 @ 18:42:37
Postat av: Carina

Oj, här har man missat! Grattis i efterskott och ha en riktig "Kalle Anka-jul" med er!

2007-12-21 @ 08:25:28
URL: http://shivaovittra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0