Hemma igen!

Nu är vi hemma från en mini semester på Öland som var underbar vi behövde den hela familjen, bara avkoppling djurparken och  shopping och bara slöa på kvällarna hundarna och vi badade och hade det mysigt ingen träning alls bara mys och gos, vi hade alla 3 hundarna med oss i djurparken det var kul att se hur de reagerade på andra djur de tittade mest konstigt på aporna och på dingosarna, här är milla när hon fångat sitt byte en jätte ödla!!! det blir nog en bra jakthund av henne eller vad tror ni?
 
Tessei kan konsten att koppla av är det semester så är det.

.........i dag var det dax igen att träffa kompis Gert  för träning nu var vi taggade att träna man kan ju inte lata sig för länge! vi träffades vid sjöarna för lite vattenapportering dels för att Milla ska starta på vattenprov på Lördag och för att våra ska bli lite säkrare på avlämningarna på vatten det var riktigt roligt och det gick jättebra idag, roligast var nog att stoppsignalen börjar sitta där på Tessie och att Gert gjorde en trippel markering till oss som Tessie fixade han började med att kasta ut 2 dummisar en på vatten och en på land som jag skickade Tessie på och när hon var på väg  in med den första så kastade Gert den 3.e på helt annat håll Tessie markerade den men gick ut på den jag visade henne först och sen tog hon nummer 3 det var häftigt!!!!!!!
Det gick riktigt bra för Helen och Walle i dag han sköter sig jättebra och gjorde bla en jätte snygg avlämning från vatten där han fick springa långt på land innan han lämnade av snyggt till Helen (som står alldeles rakt upp!!!) det är så kul att se honom..... han fick en markering i dag rakt förbi Ronja och den tog han utan att ens försöka gå nära henne och Ronja är mer än villig i dag för när Walle stod ca 2 meter från henne så lyfte hon på svansen och försökte vända baken mot honom så det är ett STORT + att han klarade träningen utan problem, även Fender jobbade på som vanligt och var lika duktig som annars han är ju mer förtjust i Tessie än i Ronja och har inte reagerat lika starkt på Ronjas löp som han gjorde på Tessies då var han mer okoncentrerad.
Milla fixade vatten apporteringen kanon i dag hon fick springa långt på land innan hon fick lämna av till Johan, hon är rolig den lilla tosingen hon springer nästan på vattnet hon har så bråttom att hämta apporten och det ser såååå kul ut.
Hoppas att hon jobbar lika bra på Lördag för då ska det gå bra med vattenprovet.

Idag blev det inga kort för kameran låg hemma så idag får det bli en bild på Wesley när vi hade varit och apporterat duvor i Billesholm


Kommentarer
Postat av: Lisa

Lycka till på lördag, det går säkert bra!

2008-08-05 @ 23:18:16
URL: http://kackelikojan.webblogg.se/
Postat av: Helene & Wallander

Tusen tack för trevligt sällskap och jätte lärorik träning. En liten pärs var det idag för oss båda på många sätt, men vi klarade oss ganska bra tycker vi själva oxå och bättre skall det bli :-)

Det är så himla kul att få se era duktiga hundar jobba. Tessie är jätte duktig och Milla är en fröjd att se på när hon far ut som en projektil i vattnet. Hoppas vi kan ses igen när vi kommit hem från våra semesterorter. Johan tack för erbjudandet om att Walle kunde vara hos er denna vecka!!! Men kanske erbjudandet kan få stå kvar tills en annan gång då vi inte redan ordnat passning.Ha det gott och lycka till med Milla på lördag, hon fixar det galant!

2008-08-06 @ 00:13:38
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Stackars gossar :-) Tränar ni alltid med löptikstörning? Trist när tikarna inte löper samtidigt.Lycka till på lördag med "den lilla söta". Hon kommer fixa det galant.

2008-08-06 @ 09:05:55
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Gert

Blev en riktigt rolig träning igår, ni har kommit långt med dom.

Önskar lycka till på lördag, helt övertygad att det går bra, speciellt när det gick så bra igår !

2008-08-06 @ 11:41:37
URL: http://dogblog12.blogspot.com/
Postat av: Cissi

Lycka till på lördag!! Går säkert jättebra!!

2008-08-06 @ 17:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0