Spårkurs

Söndag var det lite sovmorgon klockan ringde 9,30 dags att gå upp och packa ner saker till spårkursen göra fika och packa till kvällens julkonsert.
Vi mötte våra trevliga deltagare på Järavallen vid 12,30 och började lägga spår, en del har kommit lite längre än andra och lägger lite längre spår med lite olika svårigheter mm när det var gjort hade vi en stunds hund prat och lite snack om spåren och lite allmänt trevligt prat innan det var dags att ge sig ut i spåren igår gick jag med Ida och hennes lilla labbe tjej Stina som snabbt har lärt sig spåra och visat sig vara riktigt duktig på de tyvärr så låg kameran i bilen just då så det blev inga bilder från deras spår men när jag skulle gå med Mia och hennes Bullmastiff så åkte kameran med och det blev några kort i går var masse inte riktigt på spår humör han försökte mest gena för att komma till klöven så fort det bara gick men det hjälpte inte för Mia hon stannade och masse fick snällt sätta näsan i backen för att komma till slutet.


Masse på väg till spår starten


Masse och Mia i spåret


Linn och Markus dök upp vid 14,30 för att testa Lira på ett anlagsspår som Johan lagt innan på dagen och de hade världens sötaste lilla cocker med sig Flora som är Markus hund hon var så pytteliten och söt så det var inte klokt.
Hur spåret gick det förtäljer inte historien det får Johan och Linn berätta om för när de gick spår så begav jag mig till Billesholm till mamma för att göra mig iordning för att gå på julkonsert i Helsingborg det var julkonsert med Eddie Oliva och systrarna Freij med Luciatåg och då tänker man att det blir säkert en sådan där mysig julkonsert med riktig julstämning men nejdå det blir det inte det blir alla andra konstiga julvisor och luciasånger som man aldrig har hört och sen en massa opera tjafs alltså ingen riktig julstämning fasen vad tradigt.
 


Kommentarer
Postat av: annelie

Jättegrattis till Johan, och det är helt okej att springa runt o flina när man vatt såå duktig! Ingela-hur kan ett dött rådjur springa 50 meter? Hi hi ha de göttt

2008-12-02 @ 21:50:28
Postat av: Shiva & Vittra

GRATTIS på födelsedagen Tessie!!!Kramar och nospussar

Shiva & Vittra

2008-12-03 @ 17:42:13
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Viggo

Grattis själv syrran! Matte säger att vi snart ska ses, jag längtar!!

2008-12-03 @ 21:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0