Åter till det normala.

Tillbaka på jobbet är man igen efter 3 veckors semester och efter varje semester säger man att det ska bli skönt att allt blir som vanligt igen MEN tycker man det egentligen??eller det är bara en ursäkt för att det ska vara lättare att stiga upp på morgonen och ge sig iväg till jobbet?


Jag hade mer än gärna haft semester betydligt längre tycker det har gått alldeles för fort vi har hunnit mycket men det är så mycket mer man vill göra.


Tränade lite med Tessie igår det är så svårt att låta bli och det är ju jaktprov på gång snart så det gäller att ligga i nu, hon tramsade en del med viltet i går så det får bli att träna lite enkelt varje dag med detta. Hon är ju ganska lätt att få att göra som man vill om man bara ligger i lite så det ska nog lösa sig innan start OM vi kommer med.


Nu får man se framemot nästa ledighet kanske det kan bli ett par dagar över runt jul som man kan vara ledig annars så är det v4 som gäller då vi drar till fjällen med Anders och hans son Viktor det ska bli super kul roligast av allt är nog att varken Anders eller Viktor har åkt skidor så det blir att ha kameran och videokameran med sig i backen kanske Sara kan få till ett bra skolprojekt nu när hon börjar på media utb nästa vecka.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch, jag får ågren bara av att läsa att ni redan börjat jobba igen... det innebär att jag börjar att närma mig min "gåtillbakapestmåndag"... men det är fortfarande flera dagar dit :-)



Märker du några skillnad på Tessie redan? Viltramseriet löser ni såklart!



Vilka jaktprov har ni anmält er till, bara Sverige eller Danmark oxå?



Kramizar

2009-08-13 @ 15:33:00
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Marie med Mascot

Här är det också meningen vi ska ta det lugnt; Mascot har fått dragit klokapseln =( Tänkte träna lugna saker som han också tramsar med S avlämningar etc... Finns mycket att välja mellan! Han tramsar med mycket ;-) Hoppas Tessie kryar på sig snabbt =)

2009-08-14 @ 12:03:44
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Shiva är fortfarande trött och lite hängig. Men hon är ju lite skendräktig oxå. Däremot Vittra - som ju inte hade borrelia - är lite piggare utan ingrepp. Hoppas att det håller i sig.



Nu är det slut på semestern här oxå - det ska inte blir skönt alls att böra igen :-( Vill vara mer ledig...

2009-08-14 @ 15:02:00
URL: http://shivaovittra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0