Bad Mys och Träning

När det var som varmast så köpte vi en liten pool till hundarna som de kunde ha att svalka sig i den höll ca 30 minuter innan Tessie hade lyckats att apportera proppen i botten plus en stor bit av själva botten...får kanske göra som Andreas sa köp en sån där hård annars håller den aldrig till våra tosingar.
Andreas tittar på Tessie från poolkanten


Ronja har hittat en ny favorit .....när hon bodde hos Gert och Jette så var det bara Wesley som gällde men nu har hon skiftat till Gert undras vad det kan bero på? han luktar kanske Wesley???? så här såg det i alla fall ut hos oss i fredags mest hela kvällen.




Världens kramigaste hund!


Vi har varit hos Susanne och Robban och hjälpt dem att klippa klorna på sin 9 veckors schäfer som bara är så gullig Saga är lite rädd för andra hundar när de skäller mm så vi tog in Tessie till henne och det var så kul att se för hon gjorde utfall mot Tessie som inte brydde sig alls på henne men som efter ett tag sa ifrån att nu räcker det och då blev hon lite spak den lilla men var snabbt igång igen men lite försiktigare.
När vi sen bytade hund och tog in Ronja så gjorde hon ingenting alls för mot Ronja där moppsar man sig inte alls det är så häftigt att se hur det går till i hundvärlden.




Saga gömmer sig mest vill inte vara med på bild.

Lite träning har vi hunnit med i helgen Johan och jag vi körde ut till Järavallen i går eftermiddag och vattenapporterade och det gick bara så skit bra Tessie fick både enkla dubbla och trippla markeringar både på land och på vatten och jag fick dummin i handen, fick oxå henne att stanna i vattnet och dirigerat henne till en dummi som hon inte hittade vi fick jobba rejält men det funkade då kunde jag packa ihop och åka hem för då var jag så nöjd.


Fullfart mot vattnet vi började med lite lek.


min matte kallade nog så det är bäst att jag rusar dit!


Ett cocker plask, hon tror att hon kan gå på vatten eller springa för hon har alltid bråttom


Tessies huvud syns långt ute detta är från vår dirigering.

Nu väntar vi på att Susanne Robban och Lilla Saga ska komma hem till oss och bekanta sig med vår trädgård och våra hundar här hemma hos oss vilken tur att våra hundar är vaccinerade så de kan umgås redan nu.
Hoppas att jag kan ta några bättre bilder i dag på Saga.

Kommentarer
Postat av: Carina

När det gäller pool till hundarna kan jag rekommendera sådana där trekantiga plastbåtar som är till för barn. Det är väl tänkt att man ska kunna ha dem både som sandlådor och som bassänger. Funkar bra flera säsonger faktiskt. Vi har en röd ;-) Men den duger gott till Vittra att till och med ligga och rulla sig i.



Vad mysigt ni ser ut å ha det! Skiner solen hos er jämt?

2009-07-13 @ 16:33:47
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Carina

Kom på att mammas hund Tees har en blå..finns på kort här

http://timoscorner.blogg.se/images/2009/kllippning8_44902691.jpg

2009-07-13 @ 16:37:26
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ha ha... bassängmarodören har segrat! Vad bra det går för er på vatten nu... vilken placering siktar ni på till FM:et... en topplacering verkar det som :-)



Vad go Ronja är... klart att hon gillar snälla Gert... som alla andra.



Vi ses på F-vallen om inte innan... skall bli kul!



Kramizar



2009-07-14 @ 23:47:03
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Gert

Klart man är en favorit :-D

2009-07-15 @ 12:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0