Lattjolajbans Helg med SpaderMeitas kennel kamp!

Vilken helg det har varit väldigt intensiv och super rolig, vi började med kennel kampen som Kennel Spader Damens hade utmant oss Meitas köpare på 5 stationer med olika svårighets grader och vilka stationer det var Vittra Minneslucka Östens ödesrace Diza på linjen och Bigges burkar och Grappas Garderob vi gick i grupper blandat Meitas och Spader Damen och detta gick ju lite som det gick för det flesta av oss men huvudsaken med helgen var ju att ha roligt och det hade vi.
Vi i Kennel Meitas klanen har redan börjat spåna på stationer till nästa år då det är vår tur att utmana Spader Damen för det kommer vi att göra och hoppas att det kommer att hålla på i många år framöver.

Dagens vinnare är Mia och Viggo som lyckades så kanon bra på alla dessa underlig stationer bäst tycker vi nog att det var när Viggo hämtade in alla sakerna på stationen Grappas Garderob allla dessa konstiga saker som Viggo bara traskade ut och hämtade utan att ens fundera på att göra något annat HÄFTIGT!
Ett Stort GRATTIS till er båda!


(Kolla in vinsterna vid Mias fötter)

På kvällen grillade vi som var kvar och satt och pratade en massa minnen och en del framåt  och hade det hur trevligt som helst klockan den sprang fort och vi skyndade hem för att hinna få ett par timmars sömn innan vi skulle vara tillbaka på Bygdegården för mer kuligheter.
Dagens tema var eftersök det var tipsrunda och 2 skottplats undersökningar ,skytte och en viltolycka och två rader med krukor som Marie hade riggat det var 6 krukor i varje rad och under 1 var det en droppe blod och den skulle hunden markera och i nästa rad var det maginnehåll (tror jag att det var) som hunden skulle markera och detta klarade vi utmärkt, vilken dag detta var så himla kul det gick betydligt bättre för Johan och mig i dag då vi känner oss rätt så hemma på detta med jakt och eftersök Johan kom 1.a och jag 2.a slagen med 4 poäng av min man men det gör inget för vi håller ju ihop för det mesta.

Efter detta var det middag och tårta sen bar det av till skogs för ett par spår Johan jag och Mia hade varit iväg och lagt spår till Lisas cocker Matilda och till Kias Bigglos och till Viggo och Anitas Oskar.
Sen var det samling framför bygdegården för en fotografering attans att vi glömde ta gruppfoto innan alla stack igår det hade varit kul att ha.

Tack alla för en kanon helg längtar redan till nästa års kamp.


Ps  Glömde ju skriva att Mia och Viggo är innehavare av Lattjolajbans vandrings pris en prydnads anka ett år framåt för bästa samanslagna resultat båda dagarna. Och Mia det heter anka varesig den är på land eller i vatten. hi hi hi. Ds


Kommentarer
Postat av: Mia

Grattis till en bra prestation idag när allt handlade om eftersök. Vilken härlig helg vi haft, eller hur?



Haha, du är för rolig, min vandringsanka är alltså en bulvan då jag har den på land! Men en fråga då till dig? Vad heter en anka man har i handen då??



2009-07-19 @ 21:44:03
Postat av: Ingela

Kära Maria! Det kallas ju så klart hand anka och skulle du ha den i badet så är det ju förståss en bad anka det är ju självklart!!!!

2009-07-19 @ 21:58:26
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Sara, Östen och Sudden

Det låter verkligen som att det var en kul dag idag också! Skulle så gärna velat ha varit med, men fick liksom inte riktigt ihop det. Grattis till era första och andraplatser!



Apropå ankor - min käre son är övertygad om att all sjöfågel (möjligen svanar undantaget) är ankor! Råkar man säga and eller gås, för att det är just såna, så blir han skitsur och insisterar tills man säger anka. Då blir han nöjd. Själv kan han förstås inte säga vare sig det ena eller andra, men det bekommer honom inte. Så han håller nog med dig, Ingela, klart Mia fick en anka (oavsett vad det var)!

2009-07-20 @ 01:11:04
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Jag tror att Mia tar med sig ankan i badet oxå. Så det blir nog en badanka med.



Grattis till era resultat på söndagen! Och tack för en trevlig lördag!

2009-07-20 @ 12:54:11
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Lena och G & G

Det är "ruter" i Meitasklanen, det må jag säga. Först tar ni hem kennelkampen på lördagen och sedan vinner du och Johan söndagens eftersöksaktiviteter.



Jag lyfter på hatten och bugar!



Ha det så gott!

Kram, Lena

2009-07-20 @ 15:16:08
Postat av: Mia

Ok - en anka man har i handen är..........................

EN MIDDAG! hahaha!

2009-07-20 @ 16:13:53
Postat av: Pia och Texas

Även Texas och jag lyfter hatten och bockar för er. Grattis...

2009-07-20 @ 19:18:03
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Vilken storslam ni rodde hem igår, stort GRATTIS till er båda!



Kul helg med alla roliga annorlunda stationer. Skall bli roligt att läsa/höra berättas om allt detta igen om ett år eftersom att ni redan börjat smida planer (det är nästan bud på att man skall anmäla sig som oberoende funktionär).



Ha en bra vecka!



Kramizar



2009-07-20 @ 23:24:20
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0