Gips och Skolavslutning

Gips
I Måndags så kom Andreas hem frånn en kompis 15,45 helt oväntat, han hade cyklat på Tobias cykel som inte har några fotbromsar ( och det är inte Andreas van vid) och slagit en vurpa över cykeln och landat på fingrarna, lillefingern var defenitivt inte någon lillefinger just då, utan svullen och på väg att bli blå svart som om den var rejält stukad så det var bara att packa in sig i bilen och köra till Lund till ortoped akuten och sitta där och vänta efter ett par timmar så kom vi in tilll läkaren som skrev remiss till röntgen och efter röntgen var det att sitta ner igen och vänta efter det kom ortopedläkaren och tittade och meddelade att vi skulle gå in i Gips rummet där en sköterska skulle gipsa den tjocka lillefingern gissa om vi blev snopna vi som trott att man på sin höjd fick en skena som höll fingern stilla men Andreas blev gipsad från fingrarna och ända ner till armbågen och ska gå så hela julen och in på det nya året så någon cykling lär det inte bli på ett tag.

Skolavslutning
I onsdags så var det så dax igen ännu en termin har lidit mot sitt slut det är inte klokt vad tiden den går, som alla andra avslutningar så tågar skolan på led till kyrkan där det sjungs och läses verser det är tur att Marieskolan håller på traditioner och går till kyrkan för det blir högtidligt på något sätt, efter kyrkan samlas klasserna på kyrkbacken för att ge Fröken presenter (om hon har varit snäll) och massor av kramar, för det är just vad Maria hon får hon är världens goaste fröken och är värd alla kramar som finns.
God Jul Maria både vi vuxna och barnen ser fram emot en ny termin.

image163
Skolan kommer tågande på led till kyrkan


image164
Tokiga kill gänget


image165
Lyssnar och längtar i kyrkan


image166
Sång av Andreas klass 3-4 a


image167
På led till kramkalaset


image168
Andreas och Fröken Maria


Kommentarer
Postat av: Sara

Nämen, inte ska man väl gå och skada sig såhär precis innan jul! Fast kanske tycker tomten lite extra synd om gipsade pojkar...?

Vi vill önska er alla en underbar jul och ett riktigt, riktigt bra 2008!

Kramar från Sara, Felix, Östen och Sudden

2007-12-22 @ 11:08:14
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Mia

GRATTIS till era priser idag. Tänk ännu en etta med hp! Helt otroligt! Tack Andreas för tomten, så här många tomtar jag har nu har jag aldrig haft. Tur jag har er som kan fylla på mitt "julstämningsförråd"!

2007-12-22 @ 18:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0