Domar debut

I dag har jag dömt 3 taxar för Bassetklubben det  var ett ordinarie prov, jätte kul att få göra detta.

Dagens resultat blev en 0.a för att  föraren valde att bryta.
en 2.a där föraren blev så glad att hon började gråta och vi avslutade dagen med en 1.a känns himla bra.
Nu är hundar och förare på väg tillbaka till Danmark men ville återkomma för nya spår och det känns ju som ett bra betyg.
 

Nu ska vi snart ge oss ut på cykelfest så om ni kommer i Marieholm så se upp för ca 140 cyklande galningar.
/Ingela

Äntligen!

I dag kom den så äntligen min domar legitimation nu kan jag döma viltspår det har jag väntat på, nu slipper jag öva på våra kursare =)
Tänk att det skulle behöva ta mer än en hel månad för att få en liten pappers bit där det står att jag är auktoriserad viltspårdomare lite lång tid kan jag tycka men nu är den ju här.
Jag kommer att döma för Ssrk och Bassetklubben så in och anmäl er nu.

Hoppas att vi ses i spåret!

Fiske!

I går skulle vi egentligen ut med pappas båt och fiska men det blåste alldeles för mycket för en som jag som blir sjösjuk när det går för höga vågor,  vi packade in oss i bilen och åkte in till Helsingborg och en fiske klubb nere i hamnen där vi tillbringade 3 timmar med att fiska Horngädda, när vi kom dit så sa de att horngäddan nappar bara på morgonen och på sena kvällen och att det annars var plattfisk man fick mest av...konstigt jag tror att det tog en kvart sen hade Johan och pappa fått sina första horngäddor, det tog något längre tid för grabbarna att få sina Andreas fick sin första efter ca 1,5 timme och kort där efter fick Oscar en på kroken men den släppte när han vevade in men det dröjde inte länge innan han fick en ny.
Samanlagt så fick Johan Pappa Andreas och Oscar 23 stycken horngäddor och inte en enda plattfisk.
Jag var bara med och kopplade av i dag, satte min stol in till piren och lutade mig tillbaka och bara hade det bra.
Hemma hos mamma så skulle vi grilla korv och då passade vi på att grilla 2 horngäddor med lite smör salt och citronpeppar detta är bara så gott.


Pappa och Johan är glada fiskare


Så här glad blev Andreas när han hade fått napp

Andreas med horngäddan på kroken


Oscar med en av sina gäddor

Nu målas och grejas det!

Nu när huset det var färdig tvättat och redo att börja målas så ska det ju givetvis komma in ett regnområde typiskt....nu blir det att vänta med resten.


Så här långt har vi hunnit.Gaveln kommer att bli ett par nyanser ljusare i grått tror att det blir snyggast så och det tycker även alla andra som gått förbi på gatan, tog ett tag att övertyga Johan bara.


Har även hunnit med att tömma poolen (20 tusen liter vatten det tar sin lilla tid ) och rengjort den och sedan fyllt den igen och vill ju nu ha fint väder så vi kan bada.

Vi får kanske börja bygga på vårt trädäck så länge eller gjuta en ny trappa om vädret inte blir bättre snart.......känns som att vår semester är räddad i år! Hur som helst så är det jätte kul att få fint hemma så jobbet det gör oss ingenting.


denna sidan har vi ännu inte börjat på att måla men det kommer bara vädret håller torrt, det är här det ska bli ett trädäck med mysiga sittplatser och en massa grillning i sommar och även plats för våra solstolar, som man kan längta!

Nu är det torre väder i gen och vi ska måla inne vid fönstren så det är bäst att jag sticker ut igen innan han är av med mig.
Tjingeling!

RSS 2.0