Här kommer Sara igen.... Skol problem!

Sara går i åttan  på Norrevång skolan i Eslöv och det har varit en mycket turbulent klass förra läsåret med krismöten mm, och för att göra det bästa möjliga av det denna terminen så (har de fått nya mentorer Nadja och Gunnel som de tycker jätte mycket om och som kan handskas med dessa vilda tonåringar ) har de varit på läger över natten i en scoutstuga i  Råröd, vi föräldrar ( vi var bara en handfull som ville se hur våra barn hade det) var välkomna på grillning på kvällen sen lite lekar och diverse kul aktiviteter.
Aktiviteterna efter att vi gått hem vill ni nog inte veta, inte vi hellre........trötta men glada var de i allafall när de blev hämtade efter middagen den andra dagen!!!!

image90
Grillning på grillplatsen nere vid sjön


image91
Linus på Taket!!!!!Wikander på marken!

image95
Mamma Wikander, med en massa packning!!!


image92
Sara Mathilda & Tobbe  Kolla in skorna!! åker man på läger vid sjön i sin mammas vita tygskor???
NEJ absolut inte...de blev aldrig vita igen för er som undrar!!!


image93
Linedance som var en av aktiviteterna på kvällen fröken Nadjas stora passion, och barnen såg ut att tycka det var roligt fast de skulle inte visa de...lägg märket till Johan i bakgrunden,han och Jonas var med och lärde sig!!!eller nått!!!

image94
Jonas och Johan diskuterar...undrar vad?!kanske skolan?Nääää troligtvis jakt!!

Kommentarer
Postat av: Sara x)

haha , men lilla mamma . va de inte ganska onödigt att lägga in den första bilden ? , haha . Nu måste ja gå & skämmas för alla .. :$ haha . Vilda & vilda .. ? haha . Vi e gaaalna :D älskar dej

2007-10-26 @ 18:11:04
Postat av: Mia

Kul att se Sara leva lägerliv! Om 2 år hoppas jag att hon börja hos mig, inriktning vildmark o äventyr, och sen ska Andreas gå Jakt o Viltvård. Blir jättebra!

2007-10-26 @ 23:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0