Lalandia

Vi har varit på Lalandia med Johans syster och hennes familj, vi körde mer i måndags morse och stannade till torsdag middag.
På dessa dagar har vi hunnit med massor, måndagen började med Monky tonky land som är ett jätte stort rum med bara en massa leksaker, en jätte stor klätter ställning med alla möjliga saker inuti och med en rutchikana längst upp och ett stort rum med bollar i, en del med bara en massa klossar och det är inte några små klossar utan jättestora mjuka klossar,och här bor även Monky tonky aporna som kommer ut i bland och visar sig och blir fotade med båda barn och vuxna.
När vi fick våra stugor vid 14 tiden så packade vi upp snabbt och tog en fika sen bar det av till badet, det är sååååååååå mysigt, 27 grader i luften och lika varmt i vattnet utom i bubbelpoolen där det är ca 35 grader där trivs jag bäst, vi badade och hade det härligt ett par timmar vi åkte vatten rutchi och sprang upp och ner i trapporna,sen gick vi hem och gjorde middag och sov, Sara och Nathalie var så trötta så de hade bytat om och lagt sig innan klockan den var 19 man blir chokad ibland.................................
Tisdagen åkte vi till Tyskland för shopping....alltid lika roligt att handla en massa, det blev parfymer på båten och sen en massa ädlare drycker och en del godis på Border shoppen, vädret var kanon för oss som inte åkte bil över utan gick landgången till Border (behövdes bara en bil för de vi handlade).
 
På kvällen hade vi bokat Pizza buffe det är bara så jääääte gott man får äta hur mycket pizza man vill och det finns verkligen alla sorter man kan tänka sig plus en massa sallader och en soppa och en pasta gratäng, underbart!!!!
Sen lyssnade vi på Niels Plys en snubbe med en gris Gert (dock inte levande) som underhåller för barnen på puben på kvällen sen var barnen jätte trötta igen och ville gå hem och sova. Albin han mår inte så bra han har fått feber och ont i halsen så han är jätte trött. men lika glad ändå.
Vi hann även med ett besök på Monky Tonky land, det är ett måste en stund varje dag.

Onsdagen var det samma sak igen en massa bad och efter 5 timmar i ett badhus med den värmen så är man rätt trött vill jag bara meddela vi vilade lite middag sen fick vi ett ryck så jag Jörgen Sara och Nathalie tog båten till Tyskland för lite mer shopping, Jörgen han spelade bandit och hade bara en sådan TUR han spelade för 50 kronor och fick JACKPOT och vann 1100 danska kronor i 20 mynt allt ihopa, så resan för hans del  gick bara plus, Sara fick en 20.a av Jörgen att spela för och hon hade oxå tur hon vann 160 danska somliga har TUR!!!!
När vi kom fram på Border Shoppen så var där nästan inte en kotte det var jätte skönt att få gå och titta i lugn och ro vi handlade lite lagom för nu skulle vi ju bära allting med oss tillbaka, vi var hemma igen vid 21 tiden och då var det dax för en öl och lite likör mm sen natt i natti igen för ännu en dag på Lalandia.

image69
Kusinerna Albin och Andreas fikar och slappar i vår stuga


image70
Två tokiga kusiner till Sara och Albin

image71
Tosiga Tilda!!!


image72
Johan och Albin på Monky Tonky land

image73
Här kommer vilda Tilda i en väldans fart!!!

image74
Johan och Tilda

image75
Monky & Tonky
image76
Jörgen själv???? På översta våningen......

image77
Hela tokiga familjen Löfgren

image78
Pizza buffe på Papas pizzeria Albin äter med god aptitimage79
Nathalie var törstig

image81
Nathalie och Sara kör vattenskoter!!???





Kommentarer
Postat av: Tosiga Tilda

Hej Moster Ingela!
Vad roligt vi hade på Lalandia. Det kan vi väl göra om fler gånger?

2007-10-05 @ 13:34:09
Postat av: Sara

Tack för gratulationerna!
Det ser ut som om ni har haft riktigt kul på er lilla utlandstripp (även utan alla djuren)!!! Ser fram emot när Felix är stor nog att kunna användas som förevändning för att få leka av sig på Lalandia, Legoland etc... Just nu handlar det mest om gos i soffan - fast det är inte så dumt det heller!

2007-10-06 @ 14:09:44
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0