Fortsättning på en hel konstig helg

När vi kom hem till mina föräldrar så var de hemkomna oskadda men omtumlade, bilen stod på infarten (en nyinköpt Jeep 1 vecka gammal) den var total kvaddad i fronten men annars rätt okej, det kunde ju gått värre, mamma hade fortfarande inte fattat vad som hänt tror det tar tid att smälta en sådan grej hon sa att alla säger att man ser livet passera men mamma hann inte med något alls, nu var det ju så att de krockade med väg räcket i 110 km/h det bara blev glas halt, turligt nog var det ingen som körde om precis då för då hade det fått helt andra följder.
På Hallandsåsen igår så var det 4 olyckor till som mina föräldrar såg på vägen hem bla en som hade hamnat på taket, så halt det var det.

Nu tror ni väl att det är över för våran del, men nej då det kommer mera, efter att varit hemma och sett om föräldrarna mina så gav vi oss av hemmåt vid 21 tiden tänkte hinna ta en timme på soffan innan det var dags att sova och när vi passerar konsum i kågeröd så av någon anledning tittar både Johan och jag åt vänster och båda utbrister den bilen brinner ju................jag ringer 112 Johan kör in på parkeringen och kollar bilen, sen springer Johan ner till tre stjärnor (ett b&b ) som ligger en bit bort för att få tag i en brandsläckare och det fanns ingen ...konstigt nog.
När Johan kommer tillbaka igen och närmar sig bilen för att att ta en titt så ser det konstigt ut, liksom soppåsar för rutorna och då kommer en bil med 2 killar i som stannar och hoppar ur och de öppnar bilen och där i sitter en man i 60 års åldern....han har tydligen varit i Kågeröd ett tag och bor i bilen, Johan får ut honom om än något motvilligt mannen är ganska så "rörig" eller hur jag ska uttrycka det, enligt mig troligen schizofren, nu var det att ringa 112 igen och be dem skicka polisen också.
När vi kom fram så brann det lite i motorhuven, när brandkåren kom (finns nu bara i Svalöv fanns i Kågeröd innan) 25 minuter senare var bilen övertänd rutorna hade exploderat  och de fyllde den med skum, så nu var mannen hemlös och säkert utan sina tillhörigheter för det han ägde fanns i bilen, vad händer då? jo polisen pratar med honom men gör inget utan kör igen!!!!!! Man blir ju tokig i skallen....var ska mannen ta vägen? han har inga pengar och bara ett par sandaler på fötterna, Johan blir förbannad och fråga räddnings ledaren var som händer med mannen men han vill inte svara på det för han har inget svar.
Var är vårt samhälle på väg? Om vi inte kan ta hand om våra egna gamla och sjuka vem ska då göra det?
Nu var det så att en annan brandman kunde inte lämna platsen utan pratade med mannen och förhoppningsvis såg han till att han kom in någonstanns, vi lämnade platsen vid 22,15  väldigt frusna och ingen timme på soffan blev det.

Nu till Sara hon är på bättringsvägen.

Nu till det POSITIVA  denna helgen Anne ringde och jag har kommit med på Bassetklubbens ordinarie spår prov  nästa helg, hoppas att vår  tur håller i sig vad gäller spårandet, sen har vi tillbringat hela söndagen i Pärup på hundträning och det har vi verkligen behövt efter en heltokig helg.

Kram på er alla och var rädda om er.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Skönt att ni brydde er i alla fall. Men visst är det så, välfärd för vissa, inte för alla!

2008-02-17 @ 20:02:50
URL: http://kackelikojan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0