Skytte tävling i Kävlinge....Cocker träff med träning i Pärup

Lördag kl 12,10 var det samling för Andreas i Kävlinge för Årets Färs och frosta Cup, han var inte riktigt i stöt och sköt 414,3 med decimaltolkning och utan 394 (tror vi) vilket Andreas brukar ligga betydligt högre men så är det man kan inte vara på topp jämt, nu var det så att det var en två dagars tävling och vi hade begärt Lördagen som skjut dag för att viga Söndagen åt Cocker träff och träning i härliga Pärup.

PÄRUP
Vi samlades kl 10 på bygdegården i Pärup (vilket är Marie och Tonies granne) när vi var samlade alla och fick se hundarna igen så blev man lätt chockad Peppe  var en JÄTTE stor cocker , (vi trodde inte det var han först utan någon av deras andra hundar) han var så fin, härligt temprament och lydig.
Mascot var lika tokigt glad som alltid (ser mycket Milla i honom när hon inte är blyg)
Lakrits var också med men utan Husse och Matte för de var på resande fot och hade inackorderat  Lakrits hos Marie och Tonie.
Lisa var också med, med Matilda från Tildas första kull det var bara Håkan med Celine som inte dök upp och det är lite synd hade ju varit kul att va alla.

Träningen idag var en del stadga och lydnad till att börja med ( jag Andreas och Tessie  gick i skogen och tränade stopp signalen) och massor av prat eftersom vi inte hade träffats på länge och en del inte alls, sen gick vi ut i skogen och gjorde ett litet cocker sök det är jätte häftigt att se hur de far fram i bland alla löven. Sen var vi ganska trötta i huvet allihopa och beslöt oss för att lägga korv på grillen som vi tände innan vi gick till skogen (Andreas var kvar hemma och var eldvakt).
Efter en timmes fika och ännu mera prat så gick Marie och Andreas och hämtade 2 vaktlar som vi tog med ut på fältet för att testa hundarna om de sätter sig ner när en fågel flyger upp och det gick över förväntan (tror jag)

När vi var längst ute på fältet så ringde en kompis till oss Thomas och sa att Andreas som sämst kunde bli 3.a på tävlingen men låg just då på 1.a plats och vad gör man inte för sina barn, jo man springer nästan till bilen slänger in hundar och väskor och far iväg, pris utdelningen var kl 15 ( i Kävlinge) och när vi körde var kl 14,10 och givetvis så var det dax att tanka så in till Hörby och tanka sen raka vägen till Kävlinge, pust vi hann i tid
Andreas kom på en 2.a plats och fick en jätte buckla så stor har han aldrig fått så det kändes bra att vi körde dit.

Nu har vi varit ute och gått 5 km med de stora hundarna så de också har blivit rastade idag, nu är hussar och mattar helt slut och tänker tillbringa resten av kvällen på soffan utan att behöva ha dåligt samvete.

Tack Marie för en fantastisk dag inte bara tränigen kunde du fixa utan även vädret.

Här kommer lite bilder från helgen

image263
Milla, Sådan och Tilda (kolla in storleks skillnaden)

image243
Peppe som numera heter Sådan

image244
Mascot skymtar bland alla ben
image245
Tilda och Sådan

image246

image247
Sådan igen

image248
Mascot ser att det är fåglar vi ska apportera

image249
Johan apporterar med Milla

image250
Grupp bild

image251
En till

image252
Marie instruerar

image253

image254

image255
Obligatoriska fika bilden

image256
Johan med Milla på ett sök

image261
Lycklig Tessie lös i skogen

image262

Prisutdelningen i Kävlinge

image257
Andreas med sin jätte pokal



image258
De sköt i lag också och det gick bra en fjärde plats blev det och en liten buckla till klubben

image260
Joel med lag bucklan och sin egen Pokal, Niklas, Andeas och Mattias med sina.
 
Vilken Helg vi har haft tur med precis allt känns det som.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

söta hundar :)

2008-02-10 @ 18:01:59
URL: http://bylovisa.blogg.se
Postat av: Mia

Först ett JÄTTESTORT GRATTIS TILL ANDREAS! Vilken pokal! Sån vill jag med ha!

Låter som om ni haft en härlig helg. Kul att så många cockrar kunde komma, perfekt väder och som vanligt när man är i Pärup, trevligt sällskap!

2008-02-10 @ 18:37:53
Postat av: Carina

Vilken kille!! Grattis Andreas! Det verkar som det är det vanligaste ordet man får använda till denna familjen - just Grattis! *ler*

2008-02-10 @ 19:44:44
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Marie med Mascot

Hoppades att du tagit bättre bilder än jag =) Ja, Sådan var vacker - och mycket trevlig! *ler* ja, Mascot gillar pippifåglar =) Grattis till Andreas!

2008-02-10 @ 20:27:08
Postat av: Åsa (Andreas faster)

GRATTIS Andreas!! Vad duktig du är!!

Kramar från oss alla!

2008-02-10 @ 20:40:00
Postat av: Sanne Ammitzbøll

Nej, nej Sådan er ikke stor, det er bare alle jeres der er vældig små :-) Tusind tak for en herlig dag, håber vi ses igen.
Hilsner fra Danmark kæmpernes lands.

2008-02-11 @ 09:50:55
URL: http://www.sitecenter.dk/hvorerrotten
Postat av: Marie

Nu har även jag vaknat till liv igen. Hu vad trött jag var igår men, ricktigt lycklig, vilka hundar ni har! Jag behöver nog inte lägga ut några bilder. Era var Jättebra.
Supergrattis till ANDREAS!

2008-02-11 @ 19:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0