Underbart! och nästan ett Hallelulja Moment!

Sicket väder vi har för tillfället inte konstigt att man mår så himla bra, i Onsdags så hade vi bestämt med Anders att vi skulle träna lite apportering vi träffades på Trollenäs vid 17,30 och körde ut till Lunnakärr där det finns både skog damm salix och allt vad man kan tänka sig för en kanon träning, jag började med att lägga ut ett närsök som jag tänkte ta till sist om allt gick som det skulle med träningen, dagen till ära var båda våra barn med det är ett STORT KRYSS i taket att Sara börjat följa med oss ut i bland det tycker vi är jätte kul .
Sara och Andreas stod och kastade markeringar i högt gräs till oss och vi skickade 2 hundar samtidigt på vars ett håll och det gick strålande för mig och efter ett tag så tog jag en dummi och gick till dammen och kastade så långt jag kunde skickade Tessie och hon gör som vanligt bara kastar sig rakt i vattnet och full fart mot dummin tar den vänder in och går rakt upp för backen och lämnar i handen sätter sig sidan om mig och tittar precis som nu tar vi nästa hon SKAKADE INTE sig gissa om jag var mållös!!!!!!
kastar iväg nästa som landar på ön skickar Tessie samma sak igen rakt ut går upp på ön hämtar dummin och tillbaka även denna rakt i handen utan att varken skaka eller lägga ner innan när Anders har hört på mig ett tag så kommer han bort och tittar vad vi håller på med och får se hur bra det går med Tessie nu, Anders kastar en svår som landar på baksidan av ön och jag skickar igen Tessie går upp på ön och letar men hittar den inte jag blåser stopp efter en stund och då stannar hon och tittar på mig och jag kan visa ut tecken och då går hon bak på ön jag blåser närsök Tessie hittar den och jag är i sjunde himlen när hon kommer in med den och smackar den i handen på mig VILKA FRAMSTEG!!!!! tänker utmana ödet och kastar i en anka gissa om jag blir förvånad när jag även får denna i handen min hund har blivit en mogen dam som KAN!!! en gång lägger Tessie ner ankan i kanten och då bara låter jag lite så tar hon den igen utan att skaka sig och lämnar snyggt i handen. Kanske att det blir ett jaktprov till hösten måste bara få riktigt rätt på fotgåendet.

Anders och jag lägger ut ett sök med både dummisar och vilt och skickar OyOy och Tessie varannan gång de tar först in vars 2 vilt innan de kommer med dummisarna och det går jätte bra även här,  när vi är på väg till bilarna så går jag bort och gör ett linjetag som Johan lagt ut ca 60meter bort det första skicket går inte bra så jag kallar in igen och gör om det och då funkar det kanon sen gör vi närsöket det var ju någon som sa att min hund inte kan närsöks signalen han skulle se oss nu för det går super bra Tessie hämtar in alla 8 mini dummisarna som jag hade lagt ut utan att tramsa.
Efter lite lek så kör jag ett par lite längre stoppsignaler med hjälp av Johan och sen är det bra för i dag det var en intensiv och en Super kanon bra träning och jag tror att jag somnade med ett jätte leende på mina läppar.
Verkligen ett Hallelulja Moment idag!!!

Kommentarer
Postat av: Helene & Wallander

Fy F-N vad härligt för dig att allt plötsligt bara verkar till ha fallit på plats för ladyn. Förstår mer än väl att du somnade med ett stort leende på läpparna!Ha en härlig helg!Kram

2009-04-24 @ 22:36:15
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Cattis

Heja Tessie!gött.

visst känns det bra när det blir ett hallelulia moment. ha det så bra/kram cattis, diza & zack.

2009-04-25 @ 23:39:55
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=872009-04-25 @ 23:56:29
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0