Lyckad Fest.....och 40års krisen slog till fort och hårt.

Festen för Johan blev lyckad tror att alla hade roligt och hade de inte de så får de faktiskt skylla sig själva en del.
Bandet som vi hyrt på vinst och förlust visade sig vara ett riktigt kap spelade bordsvisor och höll på tills vi tröttnade på natten hade massor av bra blandad musik på lager kan varmt rekomendera dem ska leta upp hemsidan och lägga ut den här.

Johan blev smått chockad när hans gamla Lumpar kompis Jonas Honken Holmkvist kom och grattade såg väldigt kul ut för han hälsade på honom utan att se vem det var, Johan trodde nämligen att det var Mia som skaffat kille och kopplade inte att det var den Jonas, vårt fel givetvis som slagit i honom det, han reagerade inte förrens jag frågade om han inte kände igen honom...då kopplade han direkt.
Detta blev lyckat jag har haft sååå svårt att hålla tyst om Jonas det var ju ett par månader sedan jag fick tag i honom vi har inte träffats på 19 år.
Detta resulterade i att vi satt uppe till kl 6 och fortsatte festa och prata när vi kommit hem hade ju massor att  ta igen.

Äntligen fick vi ge honom presenten från oss!!!!! Johan säger alltid att han är mycket bättre än jag på att springa så nu tänkte jag att nu jäklar ska han få bevisa det...i en låda hade vi lagt en vatten flaska ett presentkort på ett par löpar skor och en karta på Göteborgs varvet så nu har han 1år på sig att komma i form till detta...undras vem som är segast av oss ska bli kul att se för givetvis så ska jag oxå springa de....jag är envis som en åsna för er som inte redan visste det =) kommer nog att bli en kul tid i Gbg för det var många som ville följa med och heja på oss och det hoppas vi att de gör det kan behövas.

Han fick oxå en present som innefattar mig vi ska ut i det blå tror jag att det stod den 2 oktober någon som vet något som händer då så tas tips taksamt emot ......för att inte bli tokig av nyfikenhet så har jag försökt att förtränga detta tsv....jag är ju ganska nyfiken av mig oxååååå.

En liten flaggstång på 12 meter fick han oxå tur nog så kom den inte med till festen utan den får vi hämta själv hos mamma och pappa.


Tänker lägga ut lite foto när jag sorterat dem för det var en massa konstiga kort med som fotograf Gert tagit...han blev inte rädd fast jag hotade med att kasta meloner på honom om han fotade mig....Mia jag kommer INTE att lägga ut bildspelet så du kan andas igen hi hi hi, för er som undrar vad detta är så får ni själv fråga The Dancing Queen =)

Blev en massa dryck över räcker till minst en fest till så nu blev det bestämt att jag också kommer att ha fest när jag fyller 40 men det dröjjjjjjjjjjjer ju ett tag till 2.5 år ca.

Tack alla ni som gjorde denna festen så lyckad.


40 ÅRS KRISEN kom som ett brev på posten.... i måndags morse hade Johan frossa och en jäklar huvudvärk så han blev säng liggande och ligger ff kvar där. Måndagen fick jag bege mig hem framåt eftermiddagen för att fixa piller till honom för då hade huvudvärken över gått i ett migrän anfall...inget kul alls. 
Måste vara jäkligt att fylla 40 hi hi hi.

Kommentarer
Postat av: Lena och Grappa

Djuphavsdykning?

Fallskärmshopp?

Luftballongfärd?Kram, Lena

2010-04-21 @ 14:14:41
Postat av: Mia

Du - envis och nyfiken?? Nä, den bilden har jag inte alls fått av dig Ingela...Vad gäller priten kan du vara så säker på att den är uppdrucken innan du fyllt 40. Tänk på alla dansfester vi ska ha på ert utedansgolv i sommar!!!Tack än en gång för en lyckad kväll, o morgon o dag o kväll igen! Kram

2010-04-21 @ 15:44:09
Postat av: Annika

GRATTIS till 40-åringen! Låter som det blev en riktigt kul fast och ja.....det brukar sluta med att KRIIISEN slår till direkt om man inte är försiktig :-))))

Vi ses i spåret om en stund...så ha det gott tills dess

Kram

2010-04-22 @ 10:15:28
URL: http://www.gilbertfritiof.dinstudio.se
Postat av: Marie & Tonie

Jättegrattis! Synd att vi inte kunde vara med. Men veckan på Öster-Malma var ju ivägen.

2010-04-24 @ 14:00:48
Postat av: Marie med Mascot

Grattis Johan! =) Som tröst kan jag säga att man vänjer sig snabbt att vara 40+ =)

2010-04-26 @ 23:37:56
URL: http://tokstollarna/pixbox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0